Ribiška trgovina za vse okuse in potrebe

 

Ribiška trgovina Monster-Bite.com je pravi raj za vse ljubitelje ribolova, ki iščejo kakovostno ribiško opremo. Več kot 20 tisoč izdelkov že samo po sebi pove, da gre za spletno trgovino, ki se ribolova loteva zelo resno in strokovno. Ribiški pribor je v trgovini celovito zastopan, zato lahko prav vsak ribič najde tisto, kar išče. Naša ponudba je razdeljena v dve veliki kategoriji – morski ribolov in sladkovodni ribolov. Znotraj vsake kategorije pa so izdelki skrbno razdeljeni v številne podkategorije, da lahko vsak obiskovalec hitro najde, kar išče.  Muharjenje, vijačenje, beličarjenje, z obale, s čolna, stoje, sede, rekreativno ali tekmovalno – vaša nova najljubša ribiška trgovina ponuja ribiški pribor za vse užitke.

Če ste že izkušen ribič, potem sami dobro veste, kakšne užitke prinaša ribolov. Za vse tiste, ki pa to še niste, pa je nakup osnovne ribiške opreme dober začetek. Ribolov je pravi užitek, merjenje moči z naravo, učenje in preizkušanje različnih tehnik, spoznavanje vodnega kraljestva in še marsikaj. Lahko se ga lotimo v družbi prijateljev, lahko pa tudi sami za odklop in sprostitev v samoti. Za nekatere je ribolov občasen hobi, za mnoge med nami pa tudi način življenja. In tega hobija oziroma načina življenja se najlažje lotimo, ko je ob nas prava ribiška oprema. Dobrodošli v ribiško trgovino, ki vam odpira vrata v svet najboljšega ribolova.

 

Nujna oprema za ribolov

Še preden se posvetimo konkretni ponudbi spletne trgovine še beseda ali dve o tem, kaj je sploh nujna oprema za ribolov. Sodobnega ribolova si kot prvo seveda ni moč predstavljati brez prave ribiške palice, ki potrebuje tudi ustrezno rolo za navijanje in učinkovit boj z ribami. Nujna oprema za ribolov običajno vključuje tudi trnek, najlon, plovec in vabo. Za dodatno udobje in uspešnost pa so na voljo še številni drugi pripomočki, ki jih bomo podrobneje omenili v nadaljevanju pri pregledu ponudbe.

 

Ribiška oprema za morski ribolov v trgovini Monster Bite

Profesionalen ribiški pribor za morje je prilagojen temu okolju, vsak pravi ribič pa seveda ve, da sama ribiška palica še zdaleč ni dovolj. Ribiške palice so osnova, ki jo dopolnjujemo s pripomočki, kot so ribiške role, laksi, vrvice, umetne vabe, trnki, vrtljivke, ringi, sponke, svinci, uteži, naravne vabe, atraktanti ter različni drugi kosi, kot so orodja, oblačila, očala, sonarji in elektro motorji. Monster-Bite.com res ponuja prav vse, kar ribič potrebuje. Pa ne le potrebuje, temveč želi!

Ribiške palice in role za morski ribolov

Ponudba več kot ducata  vrst palic in na ducate možnosti izbire v vsaki kategoriji  pomeni na stotine vrhunskih palic za morski ribolov. Vas zanimajo spinning, ultralight spinning ali surf spinning palice? Morda jigging, light jigging, slow jigging ali shore jigging palice? Seveda so na voljo tudi specializirane seabass, surfcasting, boatcasting, bolentino, standup & drifting, travel in teleskopske palice, pa tudi palice za lignjelov.

Za vsako palico se seveda najde tudi prava rola. Izbirate lahko med skoraj 200 rolami različnih vrst: long cast, spin, baitcasting, heavy spin & jig in multi rolami.

 

Laksi, vrvice, trnki, vrtljivke, ringi in sponke

Oprema za ribolov je sestavljena iz velikih kosov, kot so denimo palice in oblačila, ter iz majhnih, kot so zgoraj omenjeni pripomočki. Vsi pa vemo, da se s temi majhnimi pripomočki ulovi še kako velike ribe! Laksi, vrvice, trnki in drug ribiški pribor različnih vrst, materialov, vrhunskih proizvajalcev in barv bo poskrbel za zanesljiv ulov.

Umetne in naravne vabe za morski ribolov

Izbira prave vabe je lahko prava umetnost. A v naši trgovini se najde prava vaba za prav vsako ribo. Izbirate lahko med voblerji, popperji, pencili, silikonskimi vabami in vabami za različne tehnike ribarjenja. So vam bolj pri srcu naravne vabe?  Med našimi naravnimi vabami in atraktanti so olja, kruhi, ekstrakti, rakci, ribe, črvi in še kaj bi se našlo.

Svinci in uteži

Obtežitev plovca s pravilno težo  je pomemben korak pri pripravi ribiške opreme. V spletni trgovini ponujamo bogato izbiro svinčenih uteži različnih velikosti, oblik in celo barv. Na voljo je tudi svinec v škatlah.

Orodja in pripomočki

Zagretim ribičem nikoli ne zmanjka prostora za različna orodja in pripomočke, ki ribolov polepšajo na različne načine. Naredijo ga lažjega, bolj udobnega, prijetnega. Izbirajte med pripomočki, kot so stojala za palice, perle za naveze, naglavne in druge lučke, noži, odstranjevalci lusk, torbe, posode, škatle, mreže, gafi, pasovi, klešče, škarje in še mnogo drugega.

Oblačila in očala

Dolgotrajna izpostavljenost vodi in različnim vremenskih razmeram je lahko pri ribolovu naporna zadeva. Če nimamo prave opreme, seveda … Če jo imamo, pa je večuren ribolov pravi užitek. V spletni trgovini Monster-Bite.com se lahko oblečete od glave do peta. Ribiške hlače (sladke vode, slane vode), ribiški jopiči, kape, majice, puloverji, jakne, nogavice, rokavice, čevlji in škornji naredijo pravega ribiča. Pobrskate lahko tudi med ribiškimi kompleti, ki združujejo najbolj pomembne kose oblačil v cenovno ugodnih paketih. Ponudba oblačil zagotavlja funkcionalnost in možnost izražanja osebnega stila, kar lahko dopolnite še s pravimi ribiškimi očali, ki zagotavljajo odlično vidljivost in počutje v različnih vremenskih razmerah.

Sonarji in elektro motorji

Resnim ribolovcem pride prav tudi naprednejša ribiška oprema, kot so denimo sonarji in elektro motorji za čolne. Za učinkovito premikanje po vodi in napredno iskanje ugodnih lokacij je to nepogrešljiv ribiški pribor, zato ga seveda ponuja tudi naša ribiška trgovina.

 

Ribiška oprema za sladkovodni ribolov v trgovini Monster Bite

Sladkovodni ribolov seveda zahteva svojo specializirano opremo, ki je v naši trgovini v kategorije razdeljena nekoliko drugače kot pri morskem ribolovu. Osnovni ribiški pribor, kot so denimo ribiške palice, ribiške role, laksi in vrvice, hrana, vabe, oblačila in čolni so v lastnih kategorijah. Hkrati pa ponujamo še posebne kategorije, kjer se najdejo vsi pripomočki, ki so potrebni za določen tip ribolova. Denimo krapolov, kuharjenje, spinning ali tekmovalni ribolov.

Ribiške palice in role za sladkovodni ribolov

Vas zanimajo kraparske, travel, teleskopske, spinning, baitcasting ali muharske palice? Kaj pa bolognese, feeder, match ali polagalke? Vse te (in še številne druge) so vam na voljo, skupaj seveda z različnimi vrstami rol. Longcast, baitrunner, spod, spin, match, baitcasting …

Hrana in vabe za sladkovodni ribolov

Več kot deset podkategorij izdelkov zagotavlja, da se nekaj najde za praktično vse potrebe. Feeder vabe, umetne vabe, paste, arome, praškasti ali tekoči dodatki, koruza, dipi, boili in še mnogo drugega bo poskrbelo, da bodo ribe dobro prijemale.

Ostalo

Ponudba laksov, vrvic, oblačil in očal je podobna tisti iz kategorije pripomočkov za morski ribolov, zato preveč besed zanjo na tem mestu ne bi izgubljali. Prepričani smo, da boste znotraj teh prodajnih kategorij našli vse, kar potrebujete za ribolov v sladkih vodah.

Specializirane kategorije

Posebne kategorije znotraj naše sladkovodne ponudbe so namenjene različnim vrstam ribolova. Kategorije krapolov, muharjenje, spinning in tekmovalni ribolov tako ponujajo specializirano opremo in različne dodatke. Med njimi so trnki, vrtljivke, uteži, orodja, vabe in druga nepogrešljiva ribiška oprema.

 

Posebna ponudba za morski in sladkovodni ribolov

Nikar ne spreglejte prodajne ponudbe v kategorijah vroče in outlet, ki sta na voljo pri naši morski in sladkovodni ponudbi. Tu boste našli nove izdelke, ugodne ponudbe, ključne kose opreme, ki pridejo prav vsakemu ribiču, in podobno. Za marsikoga bodo zanimivi tudi naši ribiški kompleti, ki združujejo ribiške palice in role za različne vrste ribarjenja. Ribiška oprema, kot se šika!

 

Ribiška trgovina s posebnim programom za strastne ribiče

Ribiška trgovina Monster-Bite.com ne ponuja le odlične ribiške opreme za vse okuse, temveč za ribiče skrbi tudi na druge načine. Ribolov je naša strast, ki jo želimo deliti tudi z vami. V ta namen smo pripravili poseben program zvestobe Monster Bite, ki strastnim ribičem in našim zvestim strankam omogoča, da pri rednih nakupih prihranijo nekaj dragocenih evrov. Vas zanima, kako lahko koristite ugodnosti programa zvestobe?

Nabiranje točk

Naš program ribiške zvestobe je brezplačen, vanj pa se lahko vključite z izpolnitvijo preprostega registracijskega obrazca. Ko ste enkrat vključeni, se vam točke zvestobe avtomatsko nabirajo pri vsakem nakupu. Za vsakih 10 € nakupa podarimo 10 točk, ki predstavljajo popust v vrednosti 0,50 € pri naslednjem nakupu (do 25 % vrednosti nakupa). Pri večjih ali rednih nakupih lahko strastni ribiči tako prihranite opazen znesek denarja, ki lahko pomeni, da si nekoč v prihodnje privoščite še boljšo ribiško palico ali pripomoček, ki si ga že od nekdaj želite.

Brezplačna dostava

Zvestobo radi nagrajujemo tudi na drugačen način – z brezplačno dostavo pri določenem znesku nakupa. Vsak nakup v Sloveniji nagradimo z brezplačno dostavo pri zneskih nad 50 €. Četudi pa vam tega zneska ob kakem nakupu ne uspe doseči, pa je cena dostave za ribiško opremo denarnici zelo prijazna. Mimogrede, oprema za ribolov iz naše trgovine je na voljo tudi kupcem iz številnih svetovnih držav, predvsem evropskih, pa tudi denimo kupcem iz Združenih držav Amerike.

Pozornost za vaše ribiče

Ker dobro vemo, kako velika strast je lahko ribarjenje, smo pripravili tudi ponudbo darilnih bonov za našo spletno trgovino, s katerimi lahko razveselite vaše ribiče. Darilni boni so odlična ideja za prijatelje, sodelavce, partnerje ali znance, ki delijo strast do ribolova. Oprema za ribolov je namreč vedno odlično darilo! Tako boste zadovoljni oboji – prejemnik darila, ki si bo lahko izbral ribiški pribor povsem po svojih željah, in tudi vi, ki boste podarili lepo darilo. Ribiška trgovina Monster Bite vam je z veseljem na voljo!

 

Ne veste, kakšna ribiška oprema je najboljša za vas?

Med delovnim časom smo dosegljivi na elektronski naslov [email protected] ali telefonsko številko 040 840 889. Če v naši ribiški trgovini med brskanjem ne najdete tistega, kar iščete, oziroma ne veste, kaj je prava izbira za vaše potrebe, nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali.