Facebook
Vprašajte nas
CC Moore Liquid Molesses

CC Moore Liquid Molesses

Tekoča melasa je proizvod sladkornega trsa, ki vabi doda sladek ton in s tem boljšo atrakcijo, še posebaj za partikel ali stick mix. zaradi svoje gostote in črne barve, je predvsem primerna za mixe, kjer riba ni navajena kričečih barv. 
Priporočeno doziranje je 20-30m na kg mixa.

Povezane novice

Pacific Tuna Liquid Additive
Tekoči dodatek, ki ga lahko uporabimo v boilie mixu

Tekoči dodatek, ki ga lahko uporabimo v boilie mixu (priporočeno je 100ml na 1kg mixa), lahko pa se ga uporabi tudi kot preliv za že narejene boili-je in jim s tem povečamo atraktivnost.

CCmoore Pacific tuna session pack
Odličen komplet, ki vam nudi vse kar potrebujete za krajše ribolove

Pred nekaj dnevi smo predstavili Eqionox session pack....sedaj pride na vrsto še Pacific tuna session pack. Pacific tune je hit letošnjega leta pri CC moore...

CC Moore Pacific tuna session pack

Odličen komplet, ki vam nudi vse kar potrebujete za krajše ribolove. Vsebuje 2 kg Pacific Tuna peletov, 1 kg 15mm Pacific tuna bojlijev, lonček 15mm Pacific tuna pop up-ov in pripadajoč dip. Vse skupaj pa je zapakirano v lično in priročno škatlo s pokrovom. Cel komplet le 39,90€

CCmoore pineapple tigers
Vsakemu kraparju poznan tigrov orešček

Vsakemu kraparju poznan tigrov orešček, prelit z ananas aromo, skorajda nemogoče se mu je upreti...seveda...govorim za krape :)

CCMoore elite range pop up Dairy Supreme
Na voljo v 12mm, 14mm in 18mm variantah

Del elitne serije pop up-ov, z odlično plovnostjo (24 ur +), izjemno atrakcijo ter izstopajočo barvo, ki je zagotovilo za dober ribolov. Na voljo v 12mm, 14mm in 18mm variantah. Poleg tega lahko uporabite zraven še Booster sprej, ki pop up-u doda še tisto piko na i za še dodatno privlačnost. Booster lahko uporabite kot sprej tik preden gre vaba v vodo, lahko pa ga tudi uporabite kot dip v lončku. Ne pozabite dejstva, da če dipate pop up-e, se lahko zgodi da se zmanjša plovnost.

Vezani artikli
CCMOORE LIQUIDS 500ml
Cena z DDV:
od 6,90 €

Monster Bite Facebook

Sledite nam tudi na našem Facebook profilu

Delovni Čas

Od ponedeljka do petka od 8h-19h

Kje smo

Kontaktirajte nas

 

 Naslov: Slamnikarska cesta 1a, Domžale

 Phone: +0038641355606 ali +0038640358104

 Email: info@monster-bite.com